Hanak Ortakent İlkokulu
ORTAKENT MERKEZ MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. NO 1 HANAK / ARDAHAN

VİZYON

Okulumuz; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün izinde aklın ve bilimin üstünlüğüne inanan, kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen bireyler yetiştirmek için bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı okul olmaktır. Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevresindeki ve ülkedeki diğer okullara örnek olmayı hedeflemektedir.

MİSYON

Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin toplumda egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak eleştirel, yaratıcı ve yenilikçi düşünebilecek; üretken insanlar yetiştirmek, çocukların kendine özgü değerlerini yitirmeden milli ve evrensel değerlerini özümsemiş bir eğitim almalarını sağlamaktır.

Normal Öğretim

08:40-11:40 11:40-12:40 Öğle Arası 12:40-14:10

8 yerleşim biriminden 10 servis aracı ile taşıma sağlanmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Ortakent Mahallesi(Köyü)´nde bulunmaktadır. İlçe merkezine uzaklık 6 km´dir. Ardahan il merkezine olan uzaklık 34 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz, Ortakent Mahallesi merkezinde yer almaktadır. Lojman bulunmamaktadır. Öğretmenler servis ve özel araçlarla ulaşım sağlamaktadır.

Futbol, Satranç Turnuvaları, Zeka Oyunları Turnuvaları